Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا عبداللهی ایجاد اشتغال را وابسته به چند موضوع مهم برشمرد و افزود: یک مشکل بزرگ که در حوزه ایجاد شغل در کشور داریم این است که عمده سیاستمداران ما در تهران مستقر هستند و می‌خواهند برای ایجاد اشتغال در سراسر کشور سیاست گذاری انجام دهند، این موضوع باعث می‌شود که سیاست گذار در عمل شناختی از مسائل کف میدان نداشته باشد، همچنین نیازهای جامعه در مورد ایجاد شغل را به درستی نمی‌شناسد و برداشت او از اشتغال زایی، صرفاً پرداخت تسهیلات بانکی و مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: بخش قالب مسئولان در مورد ایجاد شغل تصور می‌کنند در اجرای طرح‌های ضربتی اشتغال و سیاست‌های اشتغال زایی با تصویب وام در انواع اشتغال زایی چون طرح‌های روستایی، بنگاه‌های زودبازده و طرح‌های دیگری که به تصویب مجلس رسیده است؛ تأمین مالی کافیست. در این نگرش به بازار سازی و مهارت افراد توجه جدی نمی‌شود. در این شرایط زنجیره ارزش توسط قانون‌گذاری و سیاستگذاری ایجاد شغل مورد توجه قرار نمی‌گیرد و این مراحل بر عهده افراد خواهد بود.

مدیر گروه اقتصاد کلان و مدلسازی مرکز پژوهش‌های مجلس، گفت: خوشبختانه کمیته امداد در ایجاد شغل به زنجیره اشتغال توجه کرده و تأمین مالی برای ایجاد شغل را به عنوان بخشی از ماجرای اشتغالزایی مورد توجه قرار داده و نه به عنوان همه ماجرا؛ که این نگاه ارزشمندی است. این خط مشی کمیته امداد با مبانی علمی اقتصاد سازگار است و می‌تواند کارایی بسیار بیشتری داشته باشد.

عبداللهی که از نمایشگاه دستاوردهای اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی بازدید کرده بود، اظهار کرد: اینجا شاهد هستیم که از سراسر کشور صاحبان کسب و کارهای کوچک و بزرگ گرد هم آمدند و اتفاقاً بسیاری از آن‌ها در تأمین مالی فرآیند تولید خود دچار مشکل جدی نیستند. زیرا بسیاری از صاحبان مشاغل در تأمین مالی با مجموعه‌هایی همکاری دارند. اما اکثر مشاغل در مسئله بازار دچار مشکل هستند. این موضوع دلایل متعددی دارد از جمله نداشتن شناخت کافی یا فقدان دانش و مهارت متناسب برای شناسایی و خلق بازار، ممکن است کسب و کار آنقدر کوچک باشد که توان و بنیه صادرات نداشته باشد و یا در نقطه دور افتاده واقع شده باشد که انگیزه و توانایی کافی برای بازاریابی برایش وجود نداشته باشد.

مدیر گروه اقتصاد کلان و مدلسازی مرکز پژوهش‌های مجلس فعالیت و موقعیت شغلی راهبران شغلی کمیته امداد را برای مددجویان مفید دانست و ادامه داد: ورود به هدایت راهبران شغلی موجب شده تا مسیر درست تری برای کسب و کار مددجویان این نهاد ترسیم شود و در مواردی شاهد خرید تضمینی محصولات آنها توسط کمیته امداد هستیم. اینها ورود به بازار صاحبان کسب و کارهای کوچک را تسهیل می‌کنند. پژوهش‌های انجام شده در حوزه اشتغال و سیاست‌های آن این موضوع را توصیه می‌کند. باید در پروسه ایجاد اشتغال زنجیره آن را بررسی کرد تا متوجه نقاط ضعف آن شد و در آن بخش مداخله کرد تا مسئله حل شود.

عبداللهی با اشاره به اینکه در یک کسب و کار چون فرش دستباف ممکن است نقوش فرش‌های تولیدی مورد پسنده بازار فعلی نباشد ادامه داد: در چنین حالتی مداخله تسهیلگر اشتغال می‌تواند از جنس راهنمایی و ارائه طرح‌های جدید و مورد پسند و ذائقه مخاطبان و مشتریان باشد. معرفی یک طراح مناسب برای آنکه محصولات تولیدی با ذائقه بازار تطبیق داده شود که یک مداخله مثبت و مفید است. چنین اقداماتی لزوماً با اعطای وام اتفاق نمی‌افتد.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وام اشتغال کمیته امداد کمیته امداد تأمین مالی ایجاد شغل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، حمید باسره گزارشی از عملکرد حوزه حمایت و سلامت خانواده این نهاد ارائه کرد و اظهار داشت: یکی از اقدامات تأثیرگذار این نهاد، ارتقای سلامت و بهداشت خانواده‌های تحت حمایت و کمک به کاهش هزینه‌های درمانی آنان است که در همین راستا در سال گذشته بالغ بر ۱۸ میلیارد و ۸۲۱ میلیون تومان در قالب کمک هزینه درمانی و فرانشیز اسناد پزشکی و تأمین تجهیزات بهداشت فردی به بیماران خاص و صعب العلاج تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان پرداخت شده است.

باسره افزود: از این میزان مبلغ ۱۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای پرداخت ۱۲ هزار و ۷۰۰ مورد کمک هزینه درمانی بیماران عادی و بالغ بر ۳ میلیارد و۴۰۰ میلیون تومان به منظور پرداخت کمک هزینه فرانشیز اسناد درمانی و تهیه و تأمین تجهیزات بهداشت فردی برای ۴ هزار و ۲۳۳ مورد از بیماران خاص و صعب العلاج هزینه شده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اهمیت و ضرورت ارتقا سلامت و افزایش آگاهی مردم از مسائل بهداشتی و به تبع آن ایجاد و حفظ آرامش در بین خانواده‌ها، یادآور شد: یکی دیگر از اقدامات این نهاد طرح‌های غربال گری، خدمات بهداشت دهان و دندان، توزیع بسته‌های بهداشتی، مخازن ذخیره آب و..... بین خانواده‌های تحت حمایت این نهاد است که بر همین اساس در سال گذشته مبلغ ۴ میلیارد و ۷۲۱ میلیون تومان نیز به منظور تهیه اقلام مذکور هزینه و بین خانواده‌های نیازمند از قبل شناسایی شده توسط مددکاران کمیته امداد در سراسر استان توزیع شده است.

کد خبر 6089738

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • ایجاد ۳۰۰ هزار طرح اشتغالزایی در سال ۱۴۰۳/ سقف تسهیلات اشتغال امسال افزایشی ندارد
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان